3-0 Mikael Fransson (Filip Zahn) 33 min
4-0 Martin Jönsson (Johan Revesz) 47 min
4-1 49 min

Varningar

Sjätte raka segern, 45 minuters propaganda och 200-matchersjubilar i matchen mot Skillinge. Östra Torp kom till spel med 200-matchers jubilerande Anders Ohlsson i mål och Torp visade direkt var skåpet skulle stå! Redan i matchens första minut slår Martin Jönsson ett fint inlägg till Filip Zahn som i hyfsat fritt läge skjuter över. I den 3:e minuten spelar Filip Zahn fram bollen till Anders Nilsson som från 16-meters får på ett hyfsat skott som målvakten klarar. I den 7:e minuten slår Martin Jönsson en ny fin crossboll, den här gången till Philip Marklund som testar skott men bollen far över målet. I den 15:e minuten studsar bollen upp på en Skillingespelares hand i eget straffområde utan åtgärd från domaren. I den 17:e minuten slår Martin Rengbo ett fint inlägg mot Anders Nilsson som i trängt läge skjuter utanför. I den 24:e minuten kommer matchens stora behållning då Östra Torp rullar ut gästerna efter noter. Martin Rengbo, Philip Marklund, Kaj Nurmi och Anders Nilsson är de som håller i taktpinnen och bollen går som på ett snöre dem emellan innan Philip Marklunds halvt misslyckade inlägg går tillbaka till Philip som bara har att raka in 1-0 i öppen kasse. Detta var Philips första mål i år i hans första start! I den 30:e minuten spelas bollen upp till Anders Nilsson som elegant direktskarvar bollen vidare till Filip Zahn som på halvvolley från 16-meters får på en praktträff och bollen far in i mål bakom en chanslös målvakt fram till 2-0. Detta var Filips 5:e fullträff i år. I den 33:e minuten tar Filip Zahn sig fram på högerkanten och väl inne i straffområdet tittar han upp och spelar Mikael Fransson fri på bortre stolpen och Mikael har bara att trycka upp bollen i nättaktet fram till 3-0. En målexplosion av Östra Torp med 3 mål på 9 minuter. Detta var Mikaels 5:e fullträff i år. Efter 3-0 målet mattas Östra Torps press av något och resultatet står sig till halvtid. Vi har gjort en kanonhalvlek och leder helt rättvist med 3-0. Andra halvlek hinner knappt börja innan Johan Revesz spelar upp bollen till Martin Jönsson på vänsterkanten och Martins (miss)lyckade inlägg går över alla inklusive målvakten och tar i bortre stolpen och in i mål fram till 4-0. Detta var Martins första mål i år. En drömstart av andra halvlek och en spik i kistan!? Nåja, i den 49:e minuten tar Skillinge sig fram på högerkanten och inlägget når en framstormande forward som nickar in reduceringen till 4-1. I den 53:e minuten får Skillinge i våra ögon en felaktigt dömd straff (den ena assisterande domaren erkände felet efter matchen). Skillinge slår inte straffen bättre utan att bollen går i stolpen. I den 55:e minuten gör Anders Nilsson sig fri och på Anders kanonskott från nära håll gör målvakten en superräddning. I den 57:e minuten kommer en Skillingespelare helt fri men det tama avslutet går högt över. Nu luftar Torp hela truppen och gör fem byten inom loppet av en kvart. I den 69:e minuten kommer nyss inbytte Sebastian Lindahl fri men Sebastians avslut räddas av målvakten. I den 86:e minuten kommer Anders Nilsson på nytt fri men målvakten gör en ny fin parad och håller Anders mållös för första gången i år. Östra Torp vinner bekvämt med 4-1 och befäster serieledningen. I nästa match väntar Gärsnäs på bortaplan på fredagen den 22:e maj klockan 19.00.